Az Atomerőmű telephelyének bevonása a menetrendi hálózatba

A Paksi Közlekedési Kft. tervei között a kezdetektől fogva szerepelt a Paksi Atomerőmű Zrt. (valamint később a Paks II. Zrt.) telephelyének bekapcsolása a menetrend szerinti helyi közösségi közlekedésbe. Társaságunk célja, hogy a város legnagyobb foglalkoztatói városi bérlettel, menetrend szerinti járaton elérhetőek legyenek. Ezeken a helyszíneken nyilvánosan látogatható intézmények (és alkalmanként rendezvények) is vannak, amelyek jelenleg csak egyéni közlekedési eszközökkel látogathatók.

Végső célunk, hogy a zöld városban élők a zöld energiát termelő egységhez kizárólag zöld energiát használó közösségi közlekedési eszközökkel, kibocsátásmentesen járhassanak dolgozni.

A megoldás bemutatására, illetve a kiépítendő szolgáltatás tesztelésére Társaságunk 2024. március 15-től egy héten keresztül ingyenesen igénybe vehető tesztjáratot indított a Sportpálya és az MVM Atomerőmű Zrt. telephelye között.

Kérjük, járuljanak hozzá munkánk eredményességéhez azzal, hogy a kérdőívet kitöltve elmondják nekünk véleményüket az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. telephelyének a paksi városi menetrend szerinti autóbuszos közlekedésbe bekötéséről.