Forgalomterelés a Szent István tér lezárása miatt

Július 17-én 17:00-tól 23:00-ig rendezvény miatt lezárják a Szent István teret a Kossuth Lajos utcától a Szentháromság térig. Ebben az időszakban autóbuszjárataink módosított útvonalon közlekednek.

Az Erzsébet Nagy Szálloda előtti téren Rost Andrea, Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekes ad koncertet a paksi komolyzenei esték hagyományteremtő rendezvénysorozat idei eseményeként. Emiatt 17 és 23 óra között a Paksi Közlekedési Kft. járatai az alábbiak szerint módosulnak.

  • Az 1-es vonalon indított járatok ez idő alatt egyik irányban sem érintik a Táncsics utca, Orvosi rendelő, Dózsa György út 32., Szent István tér valamint Anna utca megnevezésű megállóhelyeket.
  • A 3-as vonalon közlekedő járatok helyett a 2/DU viszonylat járatai közlekednek be a hidegvölgyi városrészbe, így a Kossuth Lajos utca megnevezésű megállóhely után a Bástya utca, Üstökös utca, Nyár utca megállóhelyek érintésével haladnak tovább a Széchenyi téri megállóhelyhez.
  • A 3-as vonalon indított autóbuszjáratok az Autóbusz-állomásról történő indulás után – az 1-es helyijárati autóbuszokhoz hasonlóan – a 6. számú főközlekedési úton közlekedve közelítik meg az Öreg hegyet, így nem érintik a Gyógyfürdő, az Orvosi rendelő, a Dózsa György út 32., a Kossuth Lajos utca, a Bástya utca, az Üstökös utca, a Nyár utca és a Szent István téri megállóhelyeket, azonban az Anna utcai megállóhelyen megállnak. Fordított irányban ugyanígy.

A rendezvény másnapján üzemkezdettől a már ismert és meghirdetett nyári menetrend lesz érvényben.