Forgalomváltozás március 15-én

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy 2023. március 15-én 9:30 órától 11:30 óráig az állami ünnep kapcsán rendezett városi események miatt le fogják zárni a Szent István teret a Bajcsy-Zsilinszky utcától a Szentháromság térig. Ebben az időszakban autóbuszjárataink módosított útvonalon fognak közlekedni, az alábbiak szerint.

Forrás: TelePaks

Az 1-es vonalon indított járatok ez idő alatt egyik irányban sem érintik a Táncsics Mihály utca, Orvosi rendelő, Dózsa György út 32, Szent István tér, valamint Anna utca megnevezésű megállóhelyeket, hanem a Dózsa György út és a Deák Ferenc utca használata helyett a 6. számú fő közlekedési úton közlekedve jutnak el Dunakömlődre és vissza.

A 3-as vonalon indított autóbuszjáratok az Autóbusz-állomásról történő indulás után – az 1-es helyijárati autóbuszokhoz hasonlóan – a 6-os úton közlekedve közelítik meg az Öreghegy utcát, így nem érintik a Gyógyfürdő, az Orvosi rendelő, a Dózsa György út 32, a Bástya utca, az Üstökös utca, a Nyár utca és a Szent István téri megállóhelyeket. Ehelyett a főútról érkezve megállnak az Anna utcai megállóhelyen, majd onnan tovább közlekednek a Malom-hegy irányába. Az Öreghegy utca megnevezésű végállomásról induló járatok beközlekednek a hidegvölgyi városrészbe, majd a Szentháromság téren keresztül, az Erzsébet Nagy Szálloda mögötti úton kiközlekednek a 6. számú fő közlekedési útra, így érkeznek az Autóbusz-állomásra. Eközben nem érintik a Szent István tér, Dózsa György út 32., Orvosi rendelő, Gyógyfürdő megállóhelyeket.

Az ünnepséget követően járataink visszatérnek a menetrendben meghirdetett útvonalakra. A módosítás a 2-es járatokat nem érinti.