Maszk nélkül

Beoltották az öt és fél milliomodik embert, ezért a kormány döntése értelmében július 3-tól nem szükséges a maszk viselése a tömegközlekedési eszközök használata során.

2021. július 2-án elérte a 5,5 milliót a Covid-19 elleni, beadott első védőoltások száma Magyarországon. Ezt Pintér Sándor belügyminiszter jelentette be, egyúttal megállapítva, hogy az érvényes járványügyi védelmi korlátozások enyhítését tartalmazó 365/2021. (VI. 30.) Kormányrendelet másnap, vagyis 2021. július 3-án lép életbe. Ettől a naptól a rendelet értelmében nem szükséges a tömegközlekedésben résztvevőknek eltakarniuk szájukat és orrukat az utazás ideje során, így holnaptól a paksi autóbuszokon sem kell felvenni a maszkot. A rendelet azt is tartalmazza ugyanakkor, hogy a maszk elhagyására senki sem kötelezhető.

Társaságunk megköszöni az utasok fegyelmét és türelmét, melyet az elmúlt hónapok során a vírus visszaszorítása érdekében tanúsítottak. Mindenkinek jó egészséget, kellemes utazást és biztonságos célba érkezést kívánunk, aki a paksi elektromos buszokat választja!