Nyílt nap a Paksi Közlekedési Kft-nél

Látogassa meg a Paksi Közlekedési Kft. leendő telephelyét! Szeretettel várunk minden érdeklődőt az ingyenes, vezetett üzemlátogatáson.

2022. március 3-án csütörtökön minden érdeklődőnek lehetősége nyílik a Paksi Közlekedési Kft. számára a Paks Város Önkormányzata által építtetett, hamarosan átadásra kerülő telephely megtekintésére. A mintegy fél órás látogatás alkalmával a Társaság vezetői és szakemberei körbe fogják vezetni a résztvevőket a területen, így az érdeklődők megnézhetik az irodaházat, a szervizcsarnokot és a buszmosót, és megismerkedhetnek a telephelyen kialakított töltőinfrastruktúrával.

Az érdeklődőket a Paksi Közlekedési Kft. buszaival fogjuk kiszállítani és visszaszállítani. Az üzemlátogatás két turnusban fog zajlani. Az első autóbusz 11:35 órakor, a második 12:15 órakor indul a Csengey Dénes Kulturális Központ parkolójából. A járatok közvetlenül a telephelyre fognak közlekedni, nem állnak meg sehol és ingyenesen igénybe vehetők, ahogyan a nyílt napon való részvételért sem kell fizetni. Társaságunk természetesen a visszautazásról is gondoskodik.