Újabb csőtörés a Petőfi utcában

2021. június 29-én a reggeli órákban csőtörés történt a Petőfi utcában és az üzemzavar elhárítását a Mezőföldvíz Kft. szakemberei 8:00-kor megkezdték.

A hibaelhárítás a közlekedés olyan mértékű korlátozásával jár, hogy autóbuszaink nem férnek el a területen. Mivel a Petőfi utca alternatív útvonalon nem közelíthető meg busszal (hiszen a jelenlegi Jámbor Pál utcán áthaladó útvonal eleve egy kerülőút a Szentháromság tér lezárása miatt), ezért a forgalmi akadály megszűnéséig járataink nem érintik a Nyár utca, Üstökös utca és Bástya utca megállókat. A korlátozás a 3-as járatokat érinti, melyek így a Kossuth Lajos utcai megállót is kihagyják. Az autóbuszok a kieső megállók miatt keletkező időbeli eltérést korrigálva a Szent István téren bevárják menetidejüket.

A forgalmi akadály megszűnésével autóbuszaink vissza fognak térni a meghirdetett menetrendhez, és erről ennek a híradásnak a frissítésével tájékoztatni fogjuk a tisztelt utazóközönséget.

Frissítés: A munkavégzés befejeződött és a Mezőföldvíz Kft. munkatársai megszüntették a forgalmi korlátozást a Petőfi utcában. Járataink 2021. június 29-én a késő esti óráktól ismét a meghirdetett menetrendnek megfelelő útvonalon (Kossuth Lajos utca – Jámbor Pál utca – Üstökös utca) közlekednek.