Ismét baleset történt a 6-os főúton

Ismét közúti baleset történt a 6-os főúton Dunakömlőd és Paks között, amely miatt a helyszínelés végéig késések és kimaradások várhatók a teljes vonalhálózaton.

FRISSÍTÉS: 9:45-kor véget ért a helyszínelés, így a forgalom megindulhatott. Az 1-es járataink ismét a vonal teljes hosszán közlekednek.

A november 2-i esethez hasonló, személyi sérüléses szerencsétlenség történt 8 óra előtt nem sokkal a Téglagyár környékén. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A baleset a reggeli csúcsforgalom idején történt, és a baleset környékén kialakult torlódásban több járművünk is érintett.

Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a baleset hatását minimalizálják, de késések és járatkimaradások várhatók a teljes vonalhálózaton, minden viszonylaton. A forgalmi korlátozás ideje alatt az 1-es vonalon Dunakömlőd irányába közlekedő járművek ismét csak az Anna utcáig közlekednek. Vissza irányban az első felszállóhely a Szent István tér lesz, ahol a járatok bevárják a menetrend szerinti menetidejüket.

Jelen pillanatban nem becsülhető előre, hogy mennyi időt fog igénybe venni a helyszínelés, de amint elhárul az akadály, a menetrend szerinti közlekedést azonnal helyreállítjuk.