Menetrendváltozás

A 2023. szeptember 1-jén életbe lépett menetrend bevezetése óta érkezett néhány változtatási igény utasainktól hozzánk illetve az önkormányzathoz is. Ezeket a Városépítő Bizottság elé vittük, amely a képviselő-testület által delegált hatáskörben eljárva január hónap során döntött a megvalósítandó igényekről. Ezeket március elejével érvényesítjük menetrendünkben. A változtatásokat alább foglaljuk össze.

  • A jelenleg 6:25-kor a Gesztenyés utcából minden nap induló 2-es járat 2024. március 1-től 20 perccel korábban, 6:05-kor fog indulni, így belesimulva a :05-ös ütemes indulási rendbe.
  • A fenti járat párja, a jelenleg 6:45-kor az Autóbusz-állomásról minden nap induló 2-es járat 2024. március 1-től 15 perccel korábban, 6:30-kor fog indulni, így belesimulva a :30-as ütemes indulási rendbe.
  • Új 3-as járatot indítunk az Orvosi rendelő és a Vegyesbolt közötti szakaszon, amely munkanapokon 5:10 órakor fog indulni az Orvosi rendelő megállóból. A járat a Gesztenyés, Árnyas, Barátság, Zápor, Domb utcai megállóhelyeket, az Autóbusz-állomást, továbbá a Táncsics Mihály, Petőfi, Bástya, Üstökös, Nyár utcai és a Szentháromság téri megállóhelyeket nem érinti, az Orvosi rendelő, Dózsa György út 32, Szent István tér és Tavasz utca megállóhelyeken pedig csak akkor áll meg, ha az ott várakozó utas felszállási szándékát jól láthatóan jelzi, vagy van leszálló utas.

A változás a menetrend többi járatát nem érinti.

Az új menetrendi kiadvány nyomtatható PDF formátumban: Letöltés