Menjünk busszal a Szent István Napokra!

Az augusztus 20-i rendezvénysorozat miatt augusztus 19-én, 20-án és 21-én a rendezvények ideje alatt valamennyi 1-es járatunk az 1/S járati útvonalon a strandig fog közlekedni.

A rendezvénysorozat programjai

Nagy látogatottságra számítanak a szervezők a Szent István Napok rendezvényein, melyek többségét idén az Ürgemezei Pihenőparkban, a stranddal szemben tartanak meg. Fontosnak látjuk, hogy csökkentsük a környék személyautós terheltségét, növeljük a gyalogos közlekedés biztonságát, és lehetővé tegyük, hogy minél többen részt vehessenek a programokon. Ennek érdekében a rendezvények idején  az 1-es vonalon meghirdetett járatok is az 1/S járatok útvonalán fognak közlekedni az Ürgemezei Strandnál lévő végállomáshoz, valamint onnan fognak Dunakömlőd felé indulni. Így mind a rendezvényekre eljutás, mind a hazautazás kényelmesen megoldható lesz személyautó használata nélkül, gazdaságosan és környezetbarát módon.

  • 2021.augusztus 19-én 15:00 órát követően valamennyi Dunakömlőd végállomásról induló járat az 1/S vonalon fog közlekedni, azaz a Gesztenyés úti megálló után kimegy a strandhoz, majd onnan indul vissza Dunakömlődre.
  • 2021. augusztus 20-án 14:00 órát követően valamennyi Dunakömlőd végállomásról induló járat az 1/S vonalon fog közlekedni, azaz a Gesztenyés úti megálló után kimegy a strandhoz, majd onnan indul vissza Dunakömlődre.
  • 2021. augusztus 21-én 18:30 órát követően valamennyi Dunakömlőd végállomásról induló járat az 1/S vonalon fog közlekedni, azaz a Gesztenyés úti megálló után kimegy a strandhoz, majd onnan indul vissza Dunakömlődre. Továbbá soron kívül, 23:15-kor is indítunk egy járatot az Ürgemezei Strand megállóból, amely végigmegy az 1/S vonalon egészen a Dunakömlőd, forduló megállóig, ezzel biztosítva, hogy a késő esti lézershow nézői biztonságban hazajussanak.

Kérjük azon utasaink körültekintő figyelmét, akik ez alatt az idő alatt a Gesztenyés útról szeretnének a városközpont irányába utazni, mivel nekik a megszokottnál 8 perccel korábban kell a megállóhelyre érkezniük.