Tanítási időben érvényes menetrendre váltunk

2021. szeptember 1-én visszaváltunk a tanítási időben érvényes menetrendre. Alább összefoglaljuk az ezzel járó változásokat.

Társaságunk 2021. június 16-án vezette be a nyári menetrend érvényességét, amely meghatározta a közlekedés rendjét az iskolai tanítási szünetben. Mivel szeptember 1-én elkezdődik a tanítási időszak, ezért a tanszünettel együtt a nyári menetrend érvényessége is lejár augusztus utolsó napján.

A „téli” menetrend szerint szeptember 1. szerdától az alábbi változások várhatók a kedden még érvényben lévő nyári menetrendhez képest:

  • Az 1/S járat megszűnik, a járaton eddig közlekedő autóbuszok ezután az 1-es járat útvonalán fognak közlekedni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szeptember 1-től nem megyünk ki a strandhoz, és az eddig megszokott módon a Gesztenyés útról fogunk visszaindulni Dunakömlőd felé.
  • A korábban meghirdetett menetrend szerint újra indul az 1/A járat, és ezzel visszaállítjuk a korábbi, figyelemre méltóan sűrű járatkövetési időt.
  • A 3/B vonalon a nyárra bevezetett járatritkítást eltörölve ismét naponta 6 alkalommal megyünk ki Biritóra, az I. István Szakközép Iskolában zajló tanítás rendjéhez igazodva.

Kérjük az utasokat, hogy a nyári menetrend helyett szeptember 1-től a normál menetrendet figyeljék honlapunkon, illetve használják a Szentháromság tér átadásával frissített, letölthető és nyomtatható menetrendi tájékoztató füzetünket!