Szakmai egyeztetés

2022 januárjában kezdtük meg a társaságunk hosszú távú víziójának megvalósításához szükséges fejlesztési programcsomag előkészítését, amin az IKOP részeként jelenleg is dolgozunk.

A számos projektelemből álló, komplex tervező és előkészítő munka intenzív szakaszba érkezett, ahol a résztvevő szakemberek szoros együttműködése szükséges az egyes alrendszerek összehangolása érdekében, hogy a projekt végén egy integrált, egymáshoz szervesen kapcsolódó elemekből álló rendszer terve szülessen meg. A tanulmányok alapján a tervekben specifikált rendszer beszereztethető, megvalósítható és működtethető lesz egy újabb program keretében.

Ez a szép és összetett feladat elvégzése a gyakorlatban jelenleg különböző szinteken zajló napi illetve heti szakmai egyeztetéseket jelent, melyeknek sorát a május 5-i munkaközi találkozó alkalmával, a társaság irodaházában, ünnepélyes keretek között nyitottuk meg. A különböző projektelemeken dolgozó, szaktekintélynek számító partnerek személyesen jelentek meg a sajtónyilvános eseményen, melyről több helyi és térségi médium is beszámolt.

Forrás: TelePaks

Kereszthivatkozások:

https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2023/05/kozossegi-kerekparok-robogok-es-rollerek-lepik-majd-el-paks-utcait