Vízhálózati karbantartás a Petőfi utcában

2021. június 16-án 15 órától bizonytalan ideig üzemzavar-elhárítási munkákat végez a Mezőföldvíz Kft. a Petőfi utcában. A forgalmi akadály miatt az autóbuszok nem tudnak az utcában közlekedni.

A Petőfi utcában található megállók felé a Szentháromság tér lezárása miatt nincsen autóbuszok számára is járható kerülőút. Emiatt a forgalmi akadály megszűnéséig járataink nem tudják érinteni a Nyár utca, Üstökös utca és Bástya utca megállókat. A korlátozás csak a 3-as járatokat érinti, melyek így a Kossuth Lajos utcára sem fordulnak be, az ott található megállót is kihagyják. Az autóbuszok a kieső megállók miatt keletkező időnyereséget a Szent István téren várják be. Amint megszűnik a forgalmi korlátozás, autóbuszaink vissza fognak térni a meghirdetett menetrendhez, és erről ennek a híradásnak a frissítésével tájékoztatást fogunk adni.

A 14:30-kor az Autóbusz-állomásról induló 3-as járat az utolsó, amely a lezárás előtt még végig tud menni a Petőfi utcán. A 14:47-kor az Öreghegyről induló járat már nem fogja tudni bejárni a menetrend szerinti útvonalát.

Frissítés: A munkavégzés befejeződött és a Mezőföldvíz Kft. munkatársai megszüntették a forgalmi korlátozást a Petőfi utcában. Járataink 2021. június 16-án a késő esti óráktól ismét a meghirdetett menetrendnek megfelelő útvonalon (Kossuth Lajos utca – Jámbor Pál utca – Üstökös utca) közlekednek.