Csőtörés a Petőfi utcában

2021. június 9-én a délelőtti órákban csőtörés történt a Petőfi utcában, az üzemzavar elhárítását a Mezőföldvíz Kft. munkatársai megkezdték. A munkálatok idejére az utca teljes szélességben lezárásra került.

Mivel a terület a Paksi Közlekedési Kft. autóbuszai számára alternatív útvonalon nem megközelíthető (tekintettel arra, hogy a jelenlegi Jámbor Pál utcán áthaladó útvonal eleve egy kerülőút a Szentháromság tér lezárása miatt), ezért a forgalmi akadály megszűnéséig járataink nem érintik a Nyár utca, Üstökös utca és Bástya utca megállókat. A korlátozás a 3-as járatokat érinti, melyek így a Kossuth Lajos utcai megállót is kihagyják. Az autóbuszok a kieső megállók miatt keletkező időbeli eltérést korrigálva a Szent István téren bevárják menetidejüket.

A Mezőföldvíz szakemberei várhatóan a mai nap folyamán, 14 óráig befejezik a hiba elhárítását. A forgalmi akadály megszűnésével autóbuszaink azonnal vissza fognak térni a meghirdetett menetrendhez, és erről ennek a híradásnak a frissítésével tájékoztatni fogjuk a tisztelt utazóközönséget.

Frissítés: Az üzemzavar elhárítása megtörtént és a Mezőföldvíz Kft. munkatársai visszaadták a Petőfi utcát a közforgalom számára. Ezért járataink 2021. június 9-én 15:30-tól ismét a meghirdetett menetrendnek megfelelő útvonalon (Kossuth Lajos utca – Jámbor Pál utca – Üstökös utca) közlekednek.