Bérletek visszaváltása

Tájékoztatjuk a tisztelt utazóközönséget, hogy társaságunk üzletszabályzata biztosítja a megváltott bérletek visszaváltásának lehetőségét.

Magyarország Kormánya 2021. március 8-ától a korábbinál jelentősen szigorúbb korlátozásokat vezetett be, amelyek többek között óvodák és általános iskolák, illetve sokféle üzlet és szolgáltatás bezárásával vagy szüneteltetésével járnak. E korlátozásokkal összefüggésben felmerült az igény utasaink részéről, hogy március havi bérletüket visszaváltsák.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Paksi Közlekedési Kft. Üzletszabályzata (a IV. Cím, XIV. fejezet, 4. és 5. bekezdés értelmében) lehetőséget teremt rá, hogy a fel nem használt bérleteket visszaváltsák. A hatóság által jóváhagyott üzletszabályzat erre a járványtól, különleges jogrendtől és korlátozásoktól függetlenül is lehetőséget biztosít.

A március havi bérleteket — amennyiben azt igénylik — 2021. március 15-ig 50%-os áron visszavásároljuk

társaságunk Babits Mihály utca 3. (22-es kapucsengő, 6. emelet) alatt található irodájában, munkanapokon 8:00 és 12:00 óra illetve 12:30 és 15:00 óra között. A kezelési költség felszámolásától a vírushelyzet miatt eltekintünk.

A mobilon váltott bérletek visszaváltása az applikáción belül kezdeményezhető.