Promóciós járatok

Miután a tesztüzem 2020. december 31-én véget ért, társaságunk ún. „promóciós járatok” bevezetésével kezdte meg a személyszállítást januárban. A promóciós járatok célja, hogy a lakosság megismerhesse az új, környezetbarát és zajterhelést csökkentő járműveket, illetve a járatok leendő útvonalát. Az akció keretében a szolgáltatás díjfizetés nélkül vehető igénybe.

Frissítés: A promóciós járatok üzemeltetését befejeztük. Járataink az érvényes menetrend szerint közlekednek. A szolgáltatást az érvényes díjszabás szerinti menetjegy vagy bérlet megváltásával, az érvényes utazási feltételek betartásával lehet igénybe venni.

Január első teljes hetének munkanapjain (január 4-től 8-ig) a leendő 2/DE illetve 2/DU vonalakon közlekedtettünk ilyen járatokat.

Január második hetének munkanapjain, azaz január 11. és 15. között az 1-es vonalon szállítottak utasokat az autóbuszaink.

Január harmadik hetének munkanapjain, azaz január 18. és 22. között az 1/A vonalon indítottunk promóciós járatokat.

Január utolsó hetének munkanapjain, azaz január 25. hétfő és 29. péntek között a 3-as vonalon indítottunk promóciós járatokat.

Társaságunk tervei szerint a promóciós járatok egész januárban folytatódni fognak. A menetrend szerinti személyszállítást február elején kezdjük meg. A promóciós időszak lejártával a járatok csak díjfizetés ellenében lesznek igénybe vehetők.